Retourneren

RETOURNEREN

De koper heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. de Koper krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@sportinngerritsen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde creditorderbedrag binnen 3-5 dagen na ontvangst van het artikel retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Producten die speciaal voor de koper bewerkt zijn kunnen niet worden geretourneerd, zoals speciaal voor de koper bespannen rackets.

Retourportaal

Helaas kennen we geen gratis retour.

Voordelig en makkelijk retourneren kan via ons retourportaal: https://sportinngerritsen.shipping-portal.com/rp/

Een alternatief is om het pakket zelf retour te sturen. Gelieve hier dan de factuur bij de voegen met eventueel de reden van retournering erop geschreven. 

De verkoper